Lentekriebels

Het voorjaar ontwaakt, de vogels fluiten, bloesems ontluiken en de natuur bereidt zich voor op een nieuwe generatie van het leven. De lucht zit vol met lentekriebels. Bij planten, dieren en…

Mensen…

Alle leeftijden? De overheid vindt van wel.

Lees Verder... »

Schermloze Avonden (136)

22 Maart 2023
Vlag weer rechtop? en Lentekriebels

Aflevering 136. Numerologisch schijnt dit getal een representatie te zijn van liefde, emotionele banden en alles wat in wezen mooi is. 😊 Dat zou een mooi begin van de lente zijn. Beter dan het lentekriebelproject van deze week.

Lees Verder... »

Schermloze Avonden (135)

15 Maart 2023
Onteigening en Psychopaten

Aflevering 135. Op dit moment drijft dit blog mijn schrijven aan, qua verhalen ben ik duidelijk wat minder actief. Dat heeft te maken met de verbouwing van de DOS Amigos Homepage. Dat is een heel karwei met veel routinewerk op teksten die ik al had. Dan blijft er wat minder ruimte over voor iets nieuws.

Lees Verder... »

Schermloze Avonden (134)

8 Maart 2023
Compensatieslakken, Demonstratiebeperking en Medium Anita

De honderd en vier en dertigste aflevering van dit blog, De eerste week van Maart laat inderdaad zien dat deze maand zijn staart kan roeren.

Lees Verder... »

Schermloze Avonden (133)

1 Maart 2023
Aardgasmisere en een Dagje Nemo

Schermloze Avond 133. Maart begon met een opmerkelijk stralende dag en een uitje in de voorjaarsvakantie. Deze week dus een iets andere indeling.

Lees Verder... »

Kiezen of Delen

Social Media zijn volgens de formele definitie een technologie die het delen van ideeën, gedachten en informatie mogelijk maakt binnen virtuele netwerken en gemeenschappen.

In den prille beginne waren Social Media kleinschalige babbelboxjes binnen de familie- en vriendenkring.

Lees Verder... »

Schermloze Avonden (132)

22 Februari 2023
Reuring in Deep’n, Klimaatgeweld en Netjes Afbreken

Schermloze Avond 132. De Vastenavond is geweest, de Carnaval is weer voorbij. Op deze Aswoensdag begint traditioneel de 40 dagen Vasten, een bezinningsperiode voor Pasen. De traditie is Katholiek, wij kenden die vroeger thuis niet.

Het vasten is in onbruik geraakt. Echter, het is niet verkeerd om van tijd tot tijd rustig aan te doen met eten en (iets anders dan water) drinken en daarnaast te reflecteren.

Lees Verder... »

Scroll naar boven