Fijn je hier te ontmoeten!

Meest recente update 11 Juni 2024. Bekijk de Nieuws pagina voor details

Welkom op de DOS Amigos Homepage, al meer dan vijf en twintig jaar de site voor klassieke gitaarmuziek. Hier vind je bladmuziek voor gitaar uit alle stijlperioden vanaf de Renaissance tot Hedendaags voor zowel solo gitaar, gitaar duo als gitaar ensemble. Je kunt deze muziek afspelen om te horen of het je wat lijkt.

Daarnaast vind je een keur van klassieke gitaaronderwerpen binnen het onderdeel Gitariteiten. Mijn avonturen met de opnamemicrofoon kun je lezen en afluisteren binnen de sectie Opnames. Daarnaast heb ik een eigen hoekje Mark’s waarin je meer kunt lezen over mijn bladmuziekuitgaven en mijn schrijfavonturen, van boek tot uitgeverij. Archieven brengt je naar de schatkist van het verleden, met name de gitaarfestivais in Twente en Nordhorn. Indexpagina’s helpen je om snel de individuele muziekstukken te kiezen.

In de Allerlei afdeling tot slot vind je algemene informatie over de site, de onvermijdelijke FAQ en Cd-reviews.

Veel plezier met grasduinen, het hoofdmenu wijst je de weg!

Ik wil je iets vragen…

De DOS Amigos Homepage is online voor meer dan 25 jaar. De complete content van deze site (bladmuziek en artikelen) is liefdewerk waarin ik uit passie vele uren in stop om muziek en ervaringen te delen. Alles is gratis, inclusief de bladmuziek die ik allemaal met Sibelius heb gezet.

Webhosting is echter geen liefdewerk van een provider en verre van gratis. Daarnaast kosten ook WordPress thema’s en plugins het nodige aan jaarabonnementen. Ik zou het enorm waarderen als je via Paypal een kleine bijdrage in de kosten zou willen doneren. Daarmee help je het voortbestaan van deze site en draag je bij aan de beschikbaarheid van een flink repertoire aan gitaarbladmuziek voor solo, duo en ensemble.

Alvast heel hartelijk bedankt!

Language

Privacyverklaring

In de huidige tijd ben je als webmaster verplicht iets over de privacy te zeggen. Ik heb wat privacy-verklaringen bekeken en de schrik slaat me om het hart hoe je daarop je doopceel moet lichten. Dat is van toepassing op commercieel gebruik van Internet en dat doe ik ten ene male niet.

In 1998 startte ik deze website als particulier initiatief om mijn hobby, het spelen van klassieke gitaarmuziek, met anderen te delen en in dat kader public domain gitaarmuziek in eigen zettingen beschikbaar te stellen. Mijn activiteiten dienen geen enkel commercieel doel, de toegang is dan ook gratis, op een vrijwillig bijdrageverzoek na om de kosten van de webhosting te dekken.

Ik neem zodoende geen persoonsgegevens op, voor welk doel dan ook. Omdat ik de reactie-optie op deze site heb uitgeschakeld, krijg ik ook geen email adressen en IP-adressen te zien.

De website bevat een Motomo analystics plugin om bezoekersgedrag te analyseren. Deze plugin is ingesteld op geanonimiseerde data en gebruikt geen cookies. Ik bekijk deze gegevens uit pure nieuwsgierigheid of de site een beetje loopt en welke muziek populair is, maar meer ook niet. Ik doe geen small- of big data-analyses en stel mijn websitebeleid niet afhankelijk van de resultaten.

Al met al hoef je bij het bezoek aan deze site niet bang te zijn voor schending van je privacy, ik registreer zelf niets. Ik hoop dat je een prettig bezoek hebt en iets van je gading kunt vinden.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven