DOS Amigos Homepage Collectie

Sinds jaar en dag vind je op deze site bladmuziek voor Klassieke Gitaar van Renaissance tot en met Romantiek. Je kiest je stuk, luistert het eventueel af en print het uit. De statistieken van de DOS Amigos Homepage en de diverse reacties die ik heb ontvangen wijzen uit dat vele gitaristen deze service waarderen.

Als je veel stukken van de DOS Amigos Homepage wilt spelen, moet je veel printen. Da’s logisch natuurlijk. Dat wordt op den duur echter een losbladig systeem zonder samenhang en o wee als je de map een keertje laat vallen! Dat gaat zonder inhoudsopgave en paginering niet meevallen om alles weer op de plek te krijgen.

Daarom voeg ik aan deze site een extra service toe. Je kunt bij mij een geprint exemplaar bestellen van delen uit de DOS Amigos Homepage Collectie. Afhankelijk van het land waar je vandaan komt, spreken we de aflevering af.

De DOS Amigos Homepage Collectie omvat op het moment acht delen, Renaissance, Barok, Klassiek I, Klassiek II, Klassiek III, Romantiek 1, Romantiek 2, Night at the Opera en Nachtviolen. Een deel dat is gewijd aan muziek voor gitaar duo en gitaar ensemble is nog in de maak.

Kenmerken van alle delen van de collectie zijn:

  1. Bindmethode Wire-O, oftewel ringband. Je kunt het boek zonder problemen op je muziekstandaard openvouwen en er gemakkelijk in bladeren tijdens het spelen. Plastic schutbladen zorgen voor enige bescherming op de lessenaar.
  2. Duidelijke zetting van de muziek in de kwaliteit die je van de DOS Amigos Homepage gewend bent. Alle partijen zijn gezet met Sibelius, een prachtig programma om notenschrift vast te leggen, en dat kun je aan de duidelijke en ruime lay-out goed zien.
  3. Praktische indeling van de bladmuziek met een minimum aan paginawissels.
  4. Professionele editie, je krijgt zelf de ruimte voor het bepalen van je dynamiek en vingerzetting.

Binnen dit gedeelte van de site vind je samples van de boeken, een prijslijst plus informatie over de gang van zaken bij het bestellen.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven