Opnames: Muziek 2

Ik rangschik de opnames per categorie of componist. Daarmee wijk ik af van de chronologische volgorde van vroeger. Iedere categorie of componist krijgt een eigen pagina. Met het menu kun je die pagina’s kiezen.

De categorie/componistenpagina’s geven wat informatie plus de mogelijkheid om door te klikken naar de individuele opnames, ook weer via een menuutje.

Iedere opname heeft een eigen pagina (post) met daarop wat informatie over het nummer, de audiospeler en een PDF-kijkvenster voor bladmuziek. Dan kun je meelezen tijdens het afspelen. Bladmuziek komt er alleen voor stukken waar ik een eigen Sibelius-zetting voor heb. Deze zettingen zijn puur bedoeld als illustratie. Daarom mis je hier de download-knop en de print-knop.

Het PDF-kijkvenster heeft een beperkte hoogte. Als je de muiswijzer binnen dat venster plaatst, kun je scrollen met het wieltje of de Page Down toets. Wil je de bladmuziek schermvullend zien, klik dan de Schermvullend knop. Bij meerdere pagina’s heb je uiteraard de Page Down toets nodig.

Het formaat van de opnames is mp3. In het verleden gebruikte ik de bitrate 192 kbps, nu heb ik ruimte genoeg en kan ik de nieuwe stukken op 320 kbps leveren.

Via deze pagina besteed ik aandacht aan de componisten Jaime Bosch, Jose Ferrer, Henrik en Frederik Rung, Annette Kruisbrink, Thierry Tisserand, Karel Verkruysse, Stepan Rak, Tatiana Stachak, Maria Linnemann en Giuseppe Girolamo.

Veel plezier met grasduinen!

error: Content is protected !!
Scroll naar boven